mes doo proizvodi

Beskontaktni tonometar

Frey TN-100 beskontaktni tonometar je moderni dijagnostički uređaj kojeg odlikuju brzi i precizni pregledi sa optimalnim neinvazivnim i komfornim mjerenjem očnog pritiska. Potpuno automatizovan, štedi vrijeme i operateru i pacijentu.

Automatsko poravnanje i automatski okidanje

TN-100 je intuitivan i jednostavan za korištenje, mogu ga koristiti čak i operateri sa malo iskustva sa sličnim aparatima. Poravnanje i mjerenje je automatizovano, potrebno je samo putem džojstika primaknuti aparat oku pacijenta da bi započeli automatsko mjerenje.

SD kartica može biti korištena kao baza podataka pacijenata, kao i za prenos podataka u PC računar. Aplikacija za instalaciju na računar se nalazi na SD kartici koja je isporučena uz uređaj.

Mogućnost spašavanja podataka do 4000 pacijenata. Podaci su vidljivi odmah po završetku pregleda. Individualni podaci ili cijela historija pacijenta se može printati jednim dodirom.

TN-100 posjeduje jednostavan za upotrebu 7 inčni LCD ekran u boji koji je osjetljiv na dodir. Softver je optimiziran za lahku upotrebu i promjenu dostupnih opcija.